Taximetriști

Taxi Drivers
Source 1
Raport ×
[wpforms id="7" title="false" description="false"]
Nu stocam niciun video pe serverele noastre. Acest site doar distribuie continutul altor site-uri si nu este responasbil de continutul acestora.

Info
2 luni ago adăugat
Taximetriști
65 views
IMDb: 7.4
O noapte. Zeci de povești. Un oras. Lică, taximetrist, este un tip atotștiutor, în timp ce Liviu, prietenul lui, și șofer de taxi ține multe pentru el. Sunt complet diferiți și ideile lor despre viață și oameni se întâlnesc doar atunci când mănâncă și beau la bar. Sunt frustrați de locurile lor de muncă. Pentru Lică banii sunt cel mai important, în timp ce Liviu crede că o viață fericită și împlinită reprezintă mai mult. Ei încearcă să redescopere cine sunt și ce pot face cu viața lor, totul în timp ce se află într-o aventură continuă pe străzile Bucureștiului unde se întâlnesc cu tot felul de clienți care ajung să aibă un impact asupra vieții lor, pt. mai bine și și în rău.
Release Year:
Country:
Va Recomandam
Comentarii No Comment
Filmul Zilei
Last Comments
Celia, 6 zile ago
Pacat de site-ul asta ca sunt filme bune, dar traduceri de 2 bani. In engleza, franceza, spaniola, italiana. Nu se poate urmari un film pana la capat pentru ca nu se intelege nimic!! Pacat ...
dany, 4 săptămâni ago
Va Multumim
Daniela, o lună ago
Foarte bun!