Wait With Me

Wait With Me
Server 1720p Server 2720p
Raport ×
[wpforms id="7" title="false" description="false"]
Nu stocam niciun video pe serverele noastre. Acest site doar distribuie continutul altor site-uri si nu este responasbil de continutul acestora.

Info
2 luni ago adăugat
Wait With Me
126 views
IMDb: 6.6
Când romanciera de dragoste Kate Smith primește brusc blocarea scriitoarei în timp ce începe ultima ediție a serialului ei plin de vânzări internaționale Bed 'n Breakfast, ea va face aproape orice pentru a-și reveni. Ca și cum te-ai strecura într-o sală de așteptare de la Tire Depot, pentru că cuvintele ei curg acolo la fel ca o cafea netedă, dulci și arzător de fierbinte. Ea reușește să zboare sub radar până când mecanicul dur și fermecător, Miles Hudson, o observă pe roșcața ciudată care se strecoară în și ieșind din singura intrare a angajaților. Dar e mult prea intrigantă pentru a sufla. A face un test drive al noii ei idei de carte pare o opțiune mult mai bună.
Release Year:
Va Recomandam
Comentarii No Comment
Filmul Zilei
Last Comments
Celia, 6 zile ago
Pacat de site-ul asta ca sunt filme bune, dar traduceri de 2 bani. In engleza, franceza, spaniola, italiana. Nu se poate urmari un film pana la capat pentru ca nu se intelege nimic!! Pacat ...
dany, 4 săptămâni ago
Va Multumim
Daniela, o lună ago
Foarte bun!