X Moor

X Moor
Server 1720p Server 2720p
Raport ×
[wpforms id="7" title="false" description="false"]
Nu stocam niciun video pe serverele noastre. Acest site doar distribuie continutul altor site-uri si nu este responasbil de continutul acestora.

Info
5 luni ago adăugat
X Moor
144 views
IMDb: 4
Cu privirea pusă pe o recompensă de 25.000 de lire sterline promovată de un ziar local, documentariştii americani Georgia şi Matt se îndreaptă spre Exmoor din North Devon pentru a filma bestia legendară care se presupune că se strecoară prin terenul îndepărtat. Este creatura un leopard, o panteră, un animal de companie încrucișat de familie, un prădător imaginar? Înființând o tabără în pădure cu o veche cunoștință care adăpostește propriile sale secrete întunecate, trio-ul fixează 42 de camere la copaci și stânci, conectate înapoi la un centru nervos al computerului, unde nimic nu ar trebui să treacă neobservat în timp ce se schimbă pe rând pentru supravegherea de noapte. Dar apoi descoperă câteva părți ale corpului în putrefacție, toate bine legate... apoi altele. Și în scurt timp își dau seama că se află în bârlogul unei fiare destul de bine, dar cu siguranță nu unul din soiul cu patru picioare. Pentru că au descoperit locul de joacă al unui criminal în serie și vor deveni în curând prada sa cea mai căutată.
Director:
Release Year:
Country:
Va Recomandam
Comentarii No Comment
Filmul Zilei
Last Comments
Celia, 2 zile ago
Pacat de site-ul asta ca sunt filme bune, dar traduceri de 2 bani. In engleza, franceza, spaniola, italiana. Nu se poate urmari un film pana la capat pentru ca nu se intelege nimic!! Pacat ...
dany, 3 săptămâni ago
Va Multumim
Daniela, 4 săptămâni ago
Foarte bun!